RM PIECE KONWEKCYJNO - PAROWE
Piece Retigo Vision to generacja urządzeń najwyższej jakości, które docenione przez kucharzy na całym świecie, przyczyniają się do realizacji najbardziej wyszukanych potraw.
Piece Retigo Vision to generacja urządzeń najwyższej jakości, które docenione przez kucharzy na całym świecie, przyczyniają się do realizacji najbardziej wyszukanych potraw.
RM Multi gotuje, smaży, grilluje, dusi, opieka, konfituje. Gastronomia nie znosi strat czasu, proces przygotowania potraw musi być wygodny, ekonomiczny, ekologiczny i w efekcie doskonały.
Schładzarko-zamrażarki szokowe umożliwią przedłużenie świeżości produktów oraz wykorzystanie najnowszych trendów gotowania. Produkty zamrożone w tych urządzeniach zachowują swoje wartości odżywcze, smak i jędrność.
Urządzenia dynamiczne RM to cała linia urządzeń, które możesz dobrać ściśle do swoich potrzeb według wielkości, wydajności i konstrukcji.
Oferujemy szeroki wybór zmywarek. Z pewnością znajdą Państwo zmywarkę perfekcyjnie dopasowaną do potrzeb kuchni. Jednocześnie w asortymencie posiadamy akcesoria uzupełniające, zmiękczacze wody oraz detergenty.
Salamandry to otwarte urządzenia, posiadające grzałki generujące ciepło przepływające przez komorę od góry do dołu.
Linia 600 jest dedykowana mniejszym kuchniom, których wydajność to max. 100 dań. Szczególnie sprawdzi się w małych restauracjach, snack-barach i bistrach. Linię można ustawić w formie litery L lub U.
Linia 700 jest przeznaczona do kuchni o wydajności do 300 posiłków (hotele, szkoły, restauracje). Można łączyć linię 700 z liniami 600 a 900.
Linia drop-in to urządzenia gazowe i elektryczne wpuszczane w blat. Wykonywane ze stali nierdzewnej satynowanej z chromowanymi dodatkami, zachowujące charakterystyczną dla RM GASTRO funkcjonalność i estetykę.
Linia 900 przeznaczona jest dla kuchni o wydajności do 500 posiłków. Dedykowana szpitalom, dużym hotelom i szkołom. Może być łączona z linią 600 i linią 700.
RM 1100 to linia przeznaczona do lokali gastronomicznych, w których przygotowuje
się do 400 dań dziennie. Jest złożona z urządzeń o szerokości 400,
800 oraz 1100 mm i głębokości 550 i 1100 mm. To co ją wyróżnia, to nie tylko
wielkość i możliwość ustawienia jako wyspy.
Stoły i szafy chłodnicze utrzymają produkty spożywcze w odpowiedniej kondycji. Kostkarki pozwolą cieszyć się zimnymi napojami nawet w upalne dni.
Piece do pizzy to urządzenia przeznaczone do wszystkich typów obiektow gastronomicznych. Seria P dostępna w wersji jedno lub dwupoziomowej. Każda komora posiada samodzielne sterowanie, górną i dolną grzałkę oraz górny i dolny termostat z temperatura wyłaczania 500 st.C. i samodzielne oświetlenie każdej z komór. Na górnej i dolnej ścianie komory osadzone są płyty szamotowe. dzięki niezależnym termostatom, można dla poszczególnych grzałek indywidualnie regulowac temperaturę.
Bemary to urządzenia przeznaczone do transportu, przechowywania i wydawania ciepłych dań. W ofercie posiadamy bemary stacjonarne oraz jezdne, z możliwością wyboru sterowania po krótszej lub dłuższej stronie. Grzałki umieszczone zostały pod dnem komór, co wyraźnie ułatwiło konserwację i czyszczenie urzadzenia. Wszystkie warianty posiadają kran spustowy pod każdą komorą.