RM GASTRO
Pierwszorzędne kuchnie. Dla prawdziwych profesjonalistów.

Bartłomiej Kubica

...kucharz z doświadczeniem wyniesionym z pracy w kraju oraz za granicą.
Absolwent Technikum Hotelarsko-Gastronomicznego, praktykę zawodową zaczął zdobywać w
obiektach sezonowych, obył staż w Francji w Szkole Hotelarsko – Gastronomicznej w Lozannie,
następnie w Sieci Hoteli Premier Inn w Anglii.

Daniel Grabarczyk

...kucharz z zamiłowania, znawca urządzeń RM Gastro. Bo gotowanie to jedno, a czerpanie radości ze sprzętu, na którym się pracuje to drugie. 

Dawid Domin

... kucharz, pasjonat, marzyciel. Twierdzi, że w pracy chodzi o to, aby czerpać radość z
każdego dobrze wykonanego zadania. Aby przekazywać wiedzę, która się posiada, wymieniać
doświadczenia, dawać wsparcie.

Krzysztof Gawlik

...znakomity, doświadczony kucharz. Uzyskał tytuł Executive Chef na New York University of Technology. W swojej wędrówce kulinarnej poznał wiele rodzajów kuchni świata. Pracował m.in.:

  • we włoskiej restauracji „Rottiseria” w Baassano Del Grappa
  • w kuchni żydowskiej pracując w restauracji „Arche Noach” w Wiedniu
  • był Szefem Kuchni i menedżerem w restauracjach: „Bożena B&B” w Nowym Jorku w „Antipasti i Fandango” w Arizonie, „The Boardwallk” w Lake George.

Tomasz Nowak

...jest członkiem Stowarzyszenia Polskich Kucharzy i Cukierników. W chwili obecnej swoją pasję do kuchni kontynuuje pod okiem Krzysztofa Gawlika, prowadząc szkolenia i prezentacje urządzeń gastronomicznych. Jako Kucharz Firmowy i Specjalista dz. Sprzedaży RM GASTRO jest również odpowiedzialny za projekty technologiczne obiektów gastronomicznych, służy doradztwem kulinarnym oraz pomocą w optymalnym doborze urządzeń właścicielom restauracji.