...kucharz z doświadczeniem wyniesionym z pracy w kraju oraz za granicą.
Absolwent Technikum Hotelarsko-Gastronomicznego, praktykę zawodową zaczął zdobywać w
obiektach sezonowych, obył staż w Francji w Szkole Hotelarsko – Gastronomicznej w Lozannie,
następnie w Sieci Hoteli Premier Inn w Anglii.
Jako samodzielny kucharz jeszcze w trakcie nauki zaczął pracować w włoskiej restauracji „De
Caffe”
W wieku 20 lat awansował na stanowisko Szefa Kuchni w staropolskiej Karczmie „Ciosana” w
Szczyrku.
Po dwóch latach przeniósł się do renomowanej restauracji „Grępielnia” na stanowisko Szefa
Kuchni, aby rozwijać swoje umiejętności gastronomiczne.
W kolejnych latach miał możliwości się rozwijać na stanowisku Doradca kulinarny w Makro w
Bielsku Białej.
Aktualnie pracuje od 3 lat jako Doradca Kulinarny w Firmie RM Gastro Polska.