RM GASTRO
Pierwszorzędne kuchnie. Dla prawdziwych profesjonalistów.

Sylwester Szefów Kuchni i Cukierni

Przed nami Nowy Rok i wyczekiwana zabawa sylwestrowa. W branży HoReCa niestety nie każdy jednak ma możliwość żegnać stary rok w grudniu.
Szefowie kuchni nie obchodzą Sylwestra z uwagi na charakter zawodu, w jakim pracują. Pasja pasją, a obowiązek obowiązkiem.
Specjalnie dla nich została stworzona możliwość uczestnictwa w Sylwestrze Szefów jesienią.
W gronie przyjaciół z branży mogą podsumować kończący się rok i podczas zabawy nabrać sił na ogrom pracy, jaki ich czeka w grudniu.

Szef kuchni, Zastępca, Sous chef, Kucharz, Line Cooks, Praktykant, Saucier, Rotisseur, Grillardin, Friturier, Poissonnier, Entremetier, Garde-manager, Patisser, Boulanger, Plonguer, Tornant, Aboyeur, Potager, Legumier, Rzeźnik, Marmiton, Złobie Garde, Garcon kuchni i każdy pomocnik – wszystkim serdecznie dziękujemy i już teraz składamy życzenia Szczęśliwego Nowego Roku!!!

Nasz Master Chef Krzysztof Gawlik

Partner gali RM GASTRO

RM Gastro Polska