RM GASTRO
Pierwszorzędne kuchnie. Dla prawdziwych profesjonalistów.
rmgastro.com

Obróbka termiczna

Urządzenia stołowe do obróbki termicznej przydatne w obiektach typu fast-food, pizzeriach oraz jako podstawowe wyposażenie każdej profesjonalnej kuchni.

Ciągi kuchenne

Solidna konstrukcja, masywne ruszty, duża moc palników, ergonomiczna konstrukcja - to główne cechy urządzeń marki RM Lotus.

Piece konwekcyjno-parowe

Unikalna generacja pieców, które dają kucharzom na całym świecie wyjątkową technologię umożliwiającą przygotowanie najbardziej wyszukanych potraw.

Obróbka mechaniczna

Urządzenia do obróbki mechanicznej warzyw i mięsa: krajalnice, szatkownice, miksery, obieraczki do ziemniaków

Chłodzenie

Szafy, stoły chłodnicze i mroźnicze, urządzenia do produkcji lodu, schładzarko-zamrażarki szokowe

Higiena

Zmywarki, zmiękczacze wody, chemia - wszystko co potrzebne do wyposażenia zmywalni