RM GASTRO
Pierwszorzędne kuchnie. Dla prawdziwych profesjonalistów.
rmgastro.com

Krzysztof Gawlik

- znakomity, doświadczony kucharz. Uzyskał tytuł Executive Chef na New York University of Technology. W swojej wędrówce kulinarnej poznał wiele rodzajów kuchni w świecie gastronomii. Pracował m.in.:

  • we włoskiej restauracji „Rottiseria” w Baassano Del Grappa
  • w kuchni żydowskiej pracując w restauracji „Arche Noach” w Wiedniu
  • był Szefem kuchni i managerem w restauracjach: „Bożena B&B” w Nowym Jorku w „Antipasti i Fandango” w Arizonie, „The Boardwallk” w Lake George.

Tomasz Nowak

Jest członkiem Stowarzyszenia Polskich Kucharzy i Cukierników. W chwili obecnej swoją pasję do kuchni kontynuuje pod okiem Executive Chef Krzysztofa Gawlika, prowadząc szkolenia i prezentacje urządzeń gastronomicznych. Jako Kucharz Firmowy i Specjalista dz. Sprzedaży RM GASTRO jest również odpowiedzialny za projekty technologiczne obiektów gastronomicznych, służy doradztwem kulinarnym oraz pomocą w optymalnym doborze urządzeń dla naszych Szanownych Klientów.

Wojciech Harapkiewicz

Kto nie idzie naprzód ten się cofa” – to domena Wojtka, który rzucony na głęboką wodę w prestiżowej restauracji Bayrisches Haus sprostał wszystkim wymaganiom Alexandra Dresslera. To właśnie tam, nie w szkołach kucharskich, jak mówi, przeżył najbardziej zintensyfikowany proces kulinarnej edukacji. Te doświadczenia pomogły mu w udoskonalaniu prowadzonej przez siebie restauracji Garnel.